Lichtpunt Verbinding

De Lichtpunt Verbinding geeft je de mogelijkheid om een steentje bij te dragen om het grote probleem dat extremisme momenteel vormt, van binnenuit op te lossen zonder dat je enig risico of gevaar loopt.

Als jij een Lichtpunt Verbinding aanvraagt en vervolgens activeert, ontvangt een persoon die extremistisch denkt of handelt, een Lichtpunt in zijn of haar systeem.
Daardoor kan hij of zij stap voor stap het zwart-wit denken en extremisme gaan loslaten.

Hoe werkt de Lichtpunt Verbinding?

Als je een Lichtpunt Verbinding aanschaft, zul je op een onbewust niveau een extremist 'uitkiezen' met wie jij op een of andere manier resoneert. Je hebt op wat voor manier dan ook bepaalde ‘raakvlakken’ met deze voor jou totaal onbekende extremist.

Van zijn of haar kant zal deze extremist op een onbewust niveau toestemming moeten geven om door jou ‘uitgekozen’ te worden om via jouw Lichtpunt Verbinding een innerlijk Lichtpunt te ontvangen.

Er ontstaat hierdoor op energieniveau geen enkele verbinding tussen jou en de extremist.
Wat wel gebeurt, is dat deze extremist dankzij jouw Lichtpunt Verbinding een groot innerlijk geschenk ontvangt.

Door jouw Lichtpunt Verbinding ontstaat er een Lichtpunt in deze extremist.
Dit Lichtpunt vormt een baken in de extremist, dat hem of haar op een onbewust niveau doet inzien waar hij of zij mee bezig is. De extremist zal innerlijk het Licht gaan ‘zien’ en geleidelijk meer licht toelaten in zijn of haar leven.

Het Lichtpunt zal de extremist zo stap voor stap, door een innerlijk proces, uit het extremisme leiden.

Werkelijke oplossing

Een oplossing van binnenuit, zoals de Lichtpunt Verbinding die biedt, is de enige oplossing die werkelijk werkt.

Werkelijke oplossingen kunnen nooit van buitenaf opgelegd worden, die moeten altijd van binnenuit komen.Als een oplossing van buitenaf opgelegd wordt, dan ontstaat er altijd een frictie tussen wat je innerlijk voelt en wat je opgelegd wordt. Het kan lang duren, maar uiteindelijk trekt daarbij het innerlijk altijd aan het langste eind.Ons innerlijk vertegenwoordigt meer het Hogere en staat daardoor dichter bij universele waarheden. Het innerlijk is daardoor zuiverder, vertegenwoordigt dus meer het Licht en het Licht overwint uiteindelijk altijd het donker.

Het ontstaan van deze Verbinding

Het idee voor de Lichtpunt Verbinding is op een bijzondere wijze ontstaan, na de aanslag in Manchester in mei 2017.

Om te lezen hoe het idee voor deze Verbinding ontstaan is, kun je het beste de onderstaande teksten in de hieronder aangegeven volgorde lezen:
Inzichten vanuit het Hiernamaals
Meer inzicht over de aanslag in Manchester
Spiegeling Transmutatie Channeling via Salman Abedi

Meerdere Lichtpunt Verbindingen aanschaffen

Het is mogelijk om meerdere Lichtpunt Verbindingen aan te schaffen.

Bij elke nieuwe Lichtpunt Verbinding help je een andere extremist om meer Licht in zijn of haar leven toe te laten en te ervaren, waardoor hij of zij stap voor stap uit het extremisme geleid wordt.

Geen week tussentijd

De Lichtpunt Verbinding heeft geen uitwerking op jouw systeem.

Je hoeft dus voor de activatie van de Lichtpunt Verbinding geen week tussentijd aan te houden ten opzichte van andere Verbindingen die je wilt activeren.

Voor wie?

Voor iedereen die een steentje wil bijdragen om het grote probleem dat extremisme momenteel vormt, stap voor stap op te lossen.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Verbinding van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Het is niet mogelijk om de uitwerking van deze Verbinding  24 uur gratis op proef te ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Lichtpunt Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Lichtpunt Verbinding nu'. 


In tegenstelling tot vrijwel alle andere Verbindingen zul je op dat moment zelf geen energie verandering ervaren. De Lichtpunt Verbinding brengt immers een Lichtpunt in het innerlijk van een voor jou totaal onbekende persoon, ergens op deze Aarde.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Lichtpunt Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.


Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:
 

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer