Hersen processor behandeling

Veel mensen voelen zich regelmatig of continu duf in hun hoofd.
De Hersen processor behandeling lost dit duffe gevoel in je hoofd op, waardoor je je weer frisser in je hoofd voelt en weer helderder kunt denken. 

Om het geheugen goed te laten functioneren, moeten gebeurtenissen een indruk kunnen achterlaten.
Naarmate je ouder wordt, kan het moeilijker worden om nieuwe indrukken goed in je geheugen op te nemen. Dit is te vergelijken met een wasplaat die langzamerhand uithardt. Nieuwe indrukken kunnen dan minder gemakkelijk een indruk achter laten in de ‘wasplaat’ van het geheugen.
De Hersen processor behandeling houdt de ‘wasplaat’ van het geheugen optimaal zacht, of maakt - indien nodig - deze ‘wasplaat’ weer zachter, zodat het geheugen weer beter kan functioneren.

Als je regelmatig lange dagen geestelijk werk doet, kan er een geestelijke vermoeidheid optreden. De Hersen processor behandeling lost deze geestelijke vermoeidheid weer op.

Door de Hersen processor behandeling wordt de verbinding tussen het kruinchakra en de hersenen versterkt, waardoor je bewuster kunt worden van de inspiratie die je via je kruinchakra ontvangt. Je wordt dus ook in die zin helderder.

Ongeveer tweederde van alle mensen heeft de Hersen processor behandeling nodig.

Reacties op de behandeling

De Hersen processor behandeling kan je het gevoel geven alsof je hersenen worden schoongemaakt met een bruistabletje, waardoor de bedrijvigheid in je hersenen voelbaar toeneemt.

Het gevolg is dat je sneller kunt denken, meer overzicht krijgt en beter verbanden kunt leggen. De hersencoördinatie wordt sneller.

Oorzaak duf gevoel

De Hersen processor behandeling lost duf voelen in je hoofd op. Het duf voelen is het resultaat van een directe ontkenning van voor jou ingrijpende gebeurtenissen in je leven, met andere woorden een directe reactie op een gebeurtenis in de trant van: ‘Dit kan niet waar zijn’.

De emoties die de 'ontkende gebeurtenis' had opgeroepen, kunnen door de innerlijke ontkenning van de gebeurtenis niet meer verwerkt worden en 'condenseren' dan als het ware in de hersenen.
Daardoor ontstaat een duf gevoel in de hersenen, de energie kan dan minder goed doorstromen.

Na ontvangst van de Hersen processor behandeling kunnen deze emoties, die door de innerlijke ontkenning in de hersenen waren vastgezet, tijdelijk voelbaar worden, zodat je ze alsnog kunt gaan verwerken.

Dementie

Zowel de Hersen processor behandeling als de Zuurstof behandeling werken ondersteunend bij dementie.

Voor wie?

Ongeveer tweederde van alle mensen heeft de Hersen processor behandeling nodig.

Niveau

De Hersen processor behandeling werkt op zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Hersen processor behandeling.

Traject

De Hersen processor behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Hersen processor behandeling bedraagt €140,-.