Hersen processor behandeling

Veel mensen voelen zich regelmatig of continu duf in hun hoofd.
De Hersen processor behandeling lost dit duffe gevoel in je hoofd op, waardoor je je weer frisser in je hoofd voelt en weer helderder kunt denken. 

Om het geheugen goed te laten functioneren, moeten gebeurtenissen een indruk kunnen achterlaten.
Naarmate je ouder wordt, kan het moeilijker worden om nieuwe indrukken goed in je geheugen op te nemen. Dit is te vergelijken met een wasplaat die langzamerhand uithardt. Nieuwe indrukken kunnen dan minder gemakkelijk een indruk achter laten in de ‘wasplaat’ van het geheugen.
De Hersen processor behandeling houdt de ‘wasplaat’ van het geheugen optimaal zacht, of maakt - indien nodig - deze ‘wasplaat’ weer zachter, zodat het geheugen weer beter kan functioneren.

Als je regelmatig lange dagen geestelijk werk doet, kan er een geestelijke vermoeidheid optreden. De Hersen processor behandeling lost deze geestelijke vermoeidheid weer op.

Door de Hersen processor behandeling wordt de verbinding tussen het kruinchakra en de hersenen versterkt, waardoor je bewuster kunt worden van de inspiratie die je via je kruinchakra ontvangt. Je wordt dus ook in die zin helderder.

Ongeveer tweederde van alle mensen heeft de Hersen processor behandeling nodig.

Reacties op de behandeling

De Hersen processor behandeling kan je het gevoel geven alsof je hersenen worden schoongemaakt met een bruistabletje, waardoor de bedrijvigheid in je hersenen voelbaar toeneemt.

Het gevolg is dat je sneller kunt denken, meer overzicht krijgt en beter verbanden kunt leggen. De hersencoördinatie wordt sneller.

Oorzaak duf gevoel

De Hersen processor behandeling lost duf voelen in je hoofd op. Het duf voelen is het resultaat van een directe ontkenning van voor jou ingrijpende gebeurtenissen in je leven, met andere woorden een directe reactie op een gebeurtenis in de trant van: ‘Dit kan niet waar zijn’.

De emoties die de 'ontkende gebeurtenis' had opgeroepen, kunnen door de innerlijke ontkenning van de gebeurtenis niet meer verwerkt worden en 'condenseren' dan als het ware in de hersenen.
Daardoor ontstaat een duf gevoel in de hersenen, de energie kan dan minder goed doorstromen.

Na ontvangst van de Hersen processor behandeling kunnen deze emoties, die door de innerlijke ontkenning in de hersenen waren vastgezet, tijdelijk voelbaar worden, zodat je ze alsnog kunt gaan verwerken.

Aanvullende werking Hersen processor behandeling en Zuurstof behandeling

De Hersen processor behandeling en Zuurstof behandeling werken aanvullend op elkaar.
Beide behandelingen geven een licht tintelend en verfrissend gevoel in de hersenen, zodra je de behandeling ontvangt.

Het tintelende gevoel dat de Hersen processor behandeling geeft, voelt verfijnder aan dan het tintelend effect van de Zuurstof behandeling, dat grofstoffelijker aanvoelt.

Dit tintelend en verfrissend gevoel is bij de Zuurstof behandeling het gevolg van de verbeterde zuurstofvoorziening van de hersenen.

Bij de Hersen processor behandeling ontstaat dit gevoel door de verbeterde verbinding tussen het kruinchakra, het chakra waarmee je geestelijke informatie ontvangt, en de hersenen.
De hersenen ontvangen hierdoor als het ware 'geestelijke zuurstof'.

Om optimaal te kunnen functioneren, hebben de hersenen beide componenten, zuurstof en de geestelijke voeding nodig.


Lees meer: Zuurstof behandeling

Dementie

Zowel de Hersen processor behandeling als de Zuurstof behandeling werken ondersteunend bij dementie.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Concentratie Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Hersen processor behandeling.

Voor wie?

Ongeveer tweederde van alle mensen heeft de Hersen processor behandeling nodig.

Niveau

De Hersen processor behandeling werkt op zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Deze behandeling kan op elke leeftijd als eerste behandeling ontvangen worden.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Hersen processor behandeling.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Hersen processor behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Hersen processor behandeling is 9 maanden.

Door de ontvangst van Processor behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot vier en een halve maand.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.


Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.


Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De prijs voor de Hersen processor behandeling is € 120,-