Meerdere Verbindingen aanvragen

Je kunt uiteraard meerdere Verbindingen tegelijk aanvragen.

Afhankelijk van het type Verbinding kun je ze tegelijkertijd activeren of is het ons advies om tenminste één week te wachten voor je de volgende Verbinding activeert.

Tegelijkertijd bestellen en activeren

Als je meerdere Neutralisatie Verbindingen aanvraagt, bijvoorbeeld een Neutralisatie Verbinding huis, Neutralisatie Verbinding werk en een Mobiel Verbinding, kun je die tegelijkertijd activeren. Alle Neutralisatie Verbindingen hebben namelijk een vergelijkbare energie.

Updates naar Verbindingen kun je ook gerust tegelijkertijd met een andere Verbinding of update activeren, omdat je systeem door het gebruik van het product al voldoende gewend is aan deze energie.

De drie Doel Verbindingen kunnen ook tegelijkertijd geactiveerd worden. De Doel Verbindingen kunnen ingezet worden voor het zo goed mogelijk laten verlopen van allerlei projecten. Zij werken om deze reden niet direct op jouw systeem in.

Natuurlijk blijft het bijzonder om de activatie van een update los van andere activaties te ervaren, maar het is voor jouw systeem niet nodig om een week te wachten voordat je de update activeert.

Tegelijkertijd bestellen en gefaseerd activeren

Voor alle andere Verbindingen is het beter om ze niet tegelijkertijd te activeren. Het gaat hierbij niet om de integratie van de Verbinding, maar om jezelf (en waar van toepassing je gezinsleden) te laten wennen aan de energieverandering die de Verbinding laat plaatsvinden.

We adviseren daarom minimaal 1 week tussen de activatie van elke Verbinding te laten verlopen.

Wil je langere tussenpozen aanhouden tussen het activeren van de Verbindingen, dan kan dat altijd in overleg met ons. We maken dan met jou een aangepaste tijdsplanning voor de ontvangst van de verschillende Verbindingen.

Geadviseerde tijd tussen de activatie van twee Verbindingen
 
Combinatie bestelde Verbindingen Geadviseerde tijd
tussen activatie
 
Meerdere Neutralisatie Verbindingen en/of meerdere updates
naar Verbindingen
 
tegelijkertijd mogelijk
Meerdere updates in combinatie met een andere Verbinding tegelijkertijd mogelijk
 
Een Neutralisatie Verbinding en een andere Verbinding tenminste één week
 
Twee ‘andere’ Verbindingen tenminste één week

Volgorde

Als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd bestelt, helpen we je graag om in overleg de voor jou beste volgorde van activatie van de aangevraagde Verbindingen te bepalen.

Zelf activeren na de activatie e-mail

Voor iedere Verbinding of update ontvang je een activatie e-mail.

Na ontvangst van deze activatie e-mail heb je een week de tijd om de Verbinding of update op een door jou gewenst moment te activeren.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail de Verbinding nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

Vraag je meerdere Verbindingen aan die niet gelijktijdig geactiveerd mogen worden, dan wordt de tijd waarbinnen je de Verbindingen zelf kunt activeren automatisch verlengd, zodat je elke week een Verbinding kunt activeren.

Meerdere Neutralisatie Verbindingen of updates activeren

Als je meerdere Neutralisatie Verbindingen of updates naar Verbindingen besteld hebt, kun je deze in principe tegelijkertijd activeren.

We raden je echter aan om deze Neutralisatie Verbindingen en/of updates op verschillende momenten te activeren, zodat je de energieverandering van elke Neutralisatie Verbinding of update bewust kunt ervaren.

Na ontvangst van de activatie e-mails heb je één week de tijd om de Neutralisatie Verbindingen of updates gespreid te activeren.

Mocht je het leuker vinden om deze Neutralisatie Verbindingen of updates met grotere tussenposen te activeren, zend dan een een e-mail aan basmaria@wholismproject.nl, dan maken we samen met jou een planning voor het verzenden van de activatie e-mails.

De combinatie van behandelingen en Verbindingen of updates

Verbindingen en updates naar Verbindingen werken ondersteunend voor behandelingen.

Met Verbindingen kun je de omstandigheden creëren waarin je je het best kunt ontwikkelen. Het activeren van een Verbinding of update zal dan ook nooit de integratie van een behandeling verstoren.

Voor een aantal van onze behandelingen geldt een integratietijd waarin je beter geen andere diepgaande energetische behandelingen kunt ontvangen.

Verbindingen werken op een andere wijze. Je kunt ze dus gerust binnen de integratietijd van een behandeling activeren.