Introductie

Het Wholism Project is bedoeld om Aarde, mens, dier en plant te ondersteunen in de huidige overgang naar de nieuwe tijd, de kosmische dag.
Omdat de kosmische dag zo veelzijdig en tegelijkertijd zo onbekend is, hebben we in de loop van de tijd veel artikelen geschreven en op deze site geplaatst.

Dit artikel is geschreven om je kennis te laten maken met de basis principes van de kosmische dag en om je de weg te wijzen op onze uitgebreide website.
Welke behandelingen en Verbindingen zijn voor jou het meest belangrijk, hoe maak je zelf een keuze en hoe ontvang je een persoonlijk advies?

Doel Wholism Project

We zitten in een heel belangrijke overgangstijd, waarin de spelregels van onze samenleving drastisch aan het veranderen zijn. We komen uit een tijd waar overleven centraal stond en gaan naar een tijd waarin leven centraal staat. Het is de overgang van de kosmische nacht naar de kosmische dag.
Het Wholism Project heeft als doel mensen te helpen met deze overgang. Dit is een grote stap, omdat de spelregels van de kosmische nacht lijnrecht staan tegenover die van de kosmische dag. Het is een verschil van dag en nacht.

Binnen het Wholism Project  zijn behandelingen, Kantelingen, (Impuls) oefeningen en Verbindingen ontwikkeld, die mensen in dit proces helpen door hulp bij persoonlijke ontwikkeling en bijvoorbeeld neutralisatie van omgevingsstraling en vitalisatie.

Verbindingen, de opvolgers van onze producten

Verbindingen zijn de opvolgers van de producten van het Wholism Project, die jarenlang door Aquarius Wholism op de markt zijn gebracht. Zij hebben als doel je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen onder andere door je huis te neutraliseren tegen verzwakkende omgevingsstraling en je te vitaliseren.
Verbindingen werken puur energetisch. Je hebt hierbij geen product nodig om de weldadige energie te kunnen ervaren.
Verbindingen hebben daardoor veel voordelen ten opzichte van hun voorgangers de producten.

Verschil behandelingen en Verbindingen

We horen de vraag nog wel eens: Wat is het verschil tussen behandelingen en Verbindingen? Beide maken immers geen gebruik van een tastbaar product en werken puur energetisch.
 

De behandelingen helpen je actief om door ontwikkelingen van jouw keuze te gaan.
De Verbindingen helpen je de beste innerlijke en uiterlijke omstandigheden te creëren voor ontwikkeling.
Als een behandeling door de juiste Verbinding(en) wordt ondersteund dan werkt de behandeling twee maal zo krachtig.
Lees meer over het verschil tussen behandelingen en Verbindingen
Lees meer over de aanvullende werking van behandelingen en Verbindingen

Met welke behandelingen en Verbindingen beginnen?

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling is vrijwel altijd de eerste keuze als je met de behandelingen begint. Is er een specifiek probleem waaraan je zou willen werken dan is een van de Transmutatie Channelingen de beste keuze.
Het Behandelingen overzicht geeft je een helder overzicht van alle mogelijke behandelingen.
 

De Neutralisatie Verbinding huis is dan bijna altijd de beste keuze. Door deze Verbinding ben je niet alleen thuis, maar ook buitenshuis beschermd tegen verzwakkende omgevingsstraling van plaatsen en voorwerpen die je niet zelf kunt neutraliseren.
Je werkplek en je auto kun je zelf neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding werk en de  Neutralisatie Verbinding auto. Verbindingen werken levenslang en verhuizen altijd mee naar een nieuw huis, nieuwe werkplek of nieuwe auto.
 

Een hele goede aanvulling op de Neutralisatie Verbinding huis is de Vitalisatie Verbinding.
De Neutralisatie Verbinding huis beschermt je tegen verzwakkende omgevingsstraling en de Vitalisatie Verbinding bouwt je vitaliteit van binnen uit op. Ze vullen elkaar dus prachtig aan.
Het Verbindingen overzicht geeft je een duidelijk overzicht van alle Verbindingen.

Kantelingen

De Kantelingen van het Wholism Project lossen 'kantelingen' in jouw systeem op.
Er zijn drie typen kantelingen: universele, persoonlijke en specifieke kantelingen. 


Universele kantelingen zijn veranderingen in onze originele blauwdruk. 

Persoonlijke en specifieke kantelingen zijn gekantelde oftewel ‘omgepoolde' eigenschappen, die een verzwakkende werking op je hebben.

De Kantelingen van het Wholism Project lossen kantelingen in je systeem op door ze weer 'rechtop te zetten', waardoor:

  • jouw oorspronkelijk blauwdruk hersteld wordt
  • jouw oorspronkelijke, versterkende eigenschappen weer tot jouw beschikking komen

Lees meer

Oefeningen

De Hogere bedoeling van alle Wholistische bewegingsoefeningen, de Oefening voor je hersenen en de Impuls oefeningen is dat je in de kosmische dag een lichaam krijgt dat in veel mindere mate ouderdomsverschijnselen krijgt.

Vastgezette onverwerkte gevoelens zijn de achterliggende oorzaak van het verouderingsproces.
Ze werken als een soort zand in de motor, die steeds verder vastloopt naarmate de hoeveelheid vastgezette onverwerkte gevoelens toeneemt.

De verschillende typen oefeningen, te weten de Wholistische bewegingsoefeningen, de Oefening voor je hersenen en de verschillende Impuls oefeningen maken elk specifieke onverwerkte gevoelens los die in het lichaam zijn vastgezet.
Lees meer

Eerst voelen dan beslissen

Met behulp van de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’ kun je een behandeling of Verbinding van jouw keuze eerst voelen om zo een indruk te krijgen wat deze behandeling of Verbinding voor je kan betekenen.
Lees meer

Een behandeling of Verbinding op proef

Via onze Wholistic Partners en Project Partners of via ons is het mogelijk om behandelingen en Verbindingen 24 uur gratis te ervaren.
Lees meer

Update van product naar Verbinding

Voor een aantal producten van het Wholism Project, die door Aquarius Wholism op de markt zijn gebracht, is het mogelijk om een update naar de overeenkomstige Verbinding aan te vragen. Een maand na de update is de volledige Verbinding ontstaan en is het mogelijk het product te verkopen. Hierdoor kun je de aanschaf van de update weer terug verdienen. Zo kun je (vrijwel) kosteloos de overstap maken van een product naar de overeenkomstige Verbinding met alle extra voordelen.

Tweedehands producten

Tweedehands producten kun je te koop aanbieden en kopen onder ‘Bestellen’ bij ‘Tweedehands producten’. Door voordelig een tweedehands product te kopen en na de integratietijd van het product een update aan te vragen, kun je heel voordelig Verbindingen aanschaffen. Het product kun je daarna weer doorverkopen. Het blijft een uitstekend functionerend product dat zijn werking blijft behouden.

Essentiële achtergrond informatie

Uiteraard werken wij vanuit een visie. Om meer van deze visie en de overgangstijd waarin wij leven te begrijpen, raden we je aan de volgende achtergrond artikelen te lezen.

Persoonlijk advies

We geven je graag persoonlijk advies voor de behandelingen of Verbindingen die voor jou het meest essentieel zijn.

Bas en Maria adviseren je graag over de behandeling of Verbinding die het beste aansluit bij jouw problematiek of ontwikkeling. Zij kunnen dit aan de hand van jouw vraagstelling invoelen en uittesten.
 

Onze Wholistic of Project Partners kunnen je ook adviseren over de juiste keuze voor een Verbinding.

Lees meer: Persoonlijk advies

Behandelingen aanvragen

Behandelingen kun je aanvragen bij Bas en Maria door een e-mail te zenden aan basmaria@wholismproject.nl.  Als je je vast-net nummer of Skype adres vermeldt, zullen wij contact met je opnemen als het om jouw eerste behandeling gaat. Mail ons dan ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is.

Verbindingen aanvragen

Verbindingen kun je aanvragen m.b.v. de online aanvraagprocedure.
Je kunt je het beste eerst registreren. Dat kun je doen door op de paarse balk ‘registreren’ aan te klikken.

De online aanvraagprocedure is zo ingericht dat het eenvoudig is je weg te vinden, maar wil je eerst een indruk krijgen van de bestelprocedure en de mogelijkheden die de online aanvraagprocedure biedt, dan kun je de ‘Bestelhandleiding’ lezen.
Bas en Maria kunnen je ook altijd behulpzaam zijn bij het bestellen.

Hoewel je in de online aanvraagprocedure ook informatie vindt over de verschillende Verbindingen, raden we je aan om eerst de complete informatie over de Verbinding van jouw keuze te lezen onder ‘Verbindingen’ op de blauwe navigatie balk.

We wensen je veel leesplezier op onze site.
Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je graag.