Impuls oog oefening

Realisaties en inzichten waarvoor je je innerlijk afsluit, kunnen op den duur leiden tot het slechter functioneren van je ogen. Je zicht kan dus achteruit gaan als je innerlijk bepaalde inzichten niet wilt zien, ze dus niet onder ogen wilt zien.


 

De Impuls oog oefening is een energetische oefening die het mogelijk maakt om de realisaties en inzichten waarvoor je je had afgesloten, alsnog voldoende bewust te maken.

Deze realisaties en inzichten worden door de ‘aanraking’ van de oefening innerlijk weer ‘zichtbaar’ zodat je ze alsnog een plaats kunt geven.Datgene wat jij nog onder ogen moet zien om beter te kunnen zien, komt dus door de Impuls oog oefening vanzelf weer in het bewustzijn van je systeem. Je kunt deze realisaties en inzichten daardoor innerlijk beter een plaats geven in jezelf.


Iedereen heeft deze oefening nodig, omdat iedereen bepaalde realisaties en inzichten niet wil zien.Net als de andere Impuls oefeningen werkt de Impuls oog oefening ontwikkeling bevorderend.

Hoe werkt de Impuls oog oefening?

De Impuls oog oefening werkt op de volgende wijze.

Vanaf de ontvangst van de ‘Impuls oog oefening’ gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten 'door je heen werken’.De kosmische dag Aartsengelen brengen op een heel subtiele wijze de onverwerkte realisaties en inzichten waardoor je slechter ziet, in beweging, waardoor deze realisaties en inzichten alsnog bewust genoeg worden, om ze een plaats te kunnen geven.Deze subtiele energetische bewegingen waar deze Impuls oefening uit bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel snel merkbaar worden.De Impuls oog oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een impuls die je - zolang als nodig - drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten ontvangt.

Zodra je alle onverwerkte realisaties en inzichten die een invloed hebben op je zicht alsnog een plaats hebt gegeven, stopt de Impuls oog oefening.Mocht je innerlijk ooit weer bepaalde realisaties en inzichten niet onder ogen willen zien, dan gaat de Impuls oog oefening automatisch weer - zolang als nodig - voor jou werken.De oefening zal zo gedurende je hele verdere leven een positieve uitwerking voor jou hebben.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls oog oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend. Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

De Impuls oog oefening is voor iedereen zinvol.
De Impuls oog oefening kan op elke leeftijd ontvangen worden.Als je de Impuls oog oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls oog oefening niet. De oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls oog oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze oefening werkt over levens heen.

Het is dus een oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt de impuls van deze Impuls oefening als eerste Impuls oefening ontvangen. Er is ook geen voorafgaande behandeling van het Wholism Project nodig.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze oefening van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze oefening niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de oefening - die een Impuls oefening nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


De Impuls oog oefening richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere Impuls oefeningen of behandelingen de integratie van deze oefening niet kunnen verstoren, omdat andere Impuls oefeningen of behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.Je kunt deze oefening dus ook vlak voor of vlak na een andere Impuls oefening of behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Impuls oefening - waarin je door de ontwikkelingen van de Impuls oefening gaat.

De resultaten van Impuls oefeningen kunnen direct na de ontvangst van de impuls van de Impuls oefening voelbaar worden.
 


De uitwerkingstijd van de Impuls oog oefening is 3 maanden.

Uitwerking van de oefening

Impuls oefeningen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Impuls oefening ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Impuls oefening jou doorheen zal leiden.Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Impuls oefening ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen.Daarnaast wordt de impuls van de betreffende Impuls oefening blijvend aan jou gegeven.

Aanvragen

Je kunt de Impuls oog oefening aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De Impuls oog oefening kost € 80,-


Ervaringen


Wat een helderheid

‘Wat een helderheid na de Impuls oog oefening.

Daarbij wordt er ook veel en soms ook pijnlijk helder waarvan ik mij eerder niet echt bewust was, maar er toch altijd wel geweest is.

Fascinerend hoe een situatie of gewoonte oplicht, zodat er een inzicht ontstaat. Het ‘soms ook pijnlijke daarvan’ gaat al snel over in verwondering.

Mijn ogen voelen ook fysiek meer ontspannen en hoef niet meer zo te knijpen om iets te kunnen zien.
Zo ‘zie’ ik nu ook hoeveel (Hema) brilletjes er in huis rondslingeren. Er zijn er drie spontaan gebroken/kapot gegaan afgelopen week.

En het gaat nog verder….’
Wil, O Gouda
 

Letterlijk een verruimende blik

Nu ik mijn ogen alweer een tijdje open heb lijkt het, als ik om me heen kijk, alsof mijn kamer ruimer is, alsof mijn achterpui een meter naar achteren is verplaatst.
Dat is letterlijk een verruimende blik :~)

Als ik me richt op mijn innerlijke derde oog, dan lijkt het binnenin mij ook ruimer te zijn. Alsof een ruimte die eerst vol stond met spullen, is leeggehaald.

Dat lijkt mij wat vreemd, want ik kijk naar mezelf, dus hoezo ben ik dan leger? 
Maar het voelt alsof er afleiding is weggehaald, alsof je hetgeen dat je van jezelf bekijkt nu in een open, lege, vrije ruimte kunt bekijken in plaats van in een volle ruimte.