Impuls epifyse oefening

De Impuls epifyse oefening is een energetische oefening die de epifyse, de pijnappelklier heel licht in beweging brengt, waardoor geestelijke vermoeidheid los komt en zich oplost.

Ook ‘oude’ geestelijke vermoeidheid, die eerder in je leven is ontstaan, lost zich tijdens de uitwerkingstijd van de Impuls epifyse oefening op.

Iedereen heeft de Impuls epifyse oefening nodig, omdat vrijwel iedereen in deze maatschappij stress ervaart en geestelijk vermoeid raakt, tijdens opleidingen, examenperiodes of door werkzaamheden.

Net als de andere Impuls oefeningen werkt de Impuls epifyse oefening ontwikkeling bevorderend.

De epifyse of pijnappelklier

De epifyse of pijnappelklier is een klier die vlak onder het kruinchakra in de hersenen zit.
De epifyse produceert het hormoon melatonine en geeft dat aan de bloedbaan af.

Melatonine is een hormoon dat onder andere van invloed is op ons slaap-waakritme.
Door geestelijke stress wordt het slaap-waakritme verstoord en een verstoord slaap-waakritme
is de uiteindelijke oorzaak van geestelijke vermoeidheid.

Zelfs als je goed slaapt, verstoort stress je dag- en nachtritme. Als je gestrest bent tijdens je slaap, kun je niet zo goed in de diepe overgave komen die ’s nachts nodig is om geestelijk echt uit te rusten.

Reacties op de Impuls epifyse oefening

Na de ontvangst van de Impuls epifyse oefening kun je je tijdelijk geestelijk echt moe voelen. Dat betekent dat oude geestelijke vermoeidheid zich aan het oplossen is.

Je kunt je zelfs tijdelijk wat meer wankel op je benen voelen.

Hoe werkt de Impuls epifyse oefening?

De Impuls epifyse oefening werkt op de volgende wijze.
Vanaf de ontvangst van de ‘Impuls epifyse oefening’ gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten 'door je heen werken’.

De kosmische dag Aartsengelen brengen op een heel subtiele wijze de epifyse in beweging, waardoor  met terugwerkende kracht je slaap-waakritme wordt hersteld. Hierdoor wordt je geestelijke vermoeidheid tegelijkertijd ook opgelost.

De subtiele energetische bewegingen waar deze Impuls oefening uit bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel snel merkbaar worden.

De Impuls epifyse oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een impuls die je drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten ontvangt.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls epifyse oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend. Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.

Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

De Impuls epifyse oefening is voor iedereen zinvol.
De Impuls epifyse oefening kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Als je de Impuls epifyse oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls epifyse oefening niet. De oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls epifyse oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze oefening werkt over levens heen.
Het is dus een oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt de impuls van deze Impuls oefening als eerste Impuls oefening ontvangen. Er is ook geen voorafgaande behandeling van het Wholism Project nodig.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Impuls epifyse oefening

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze oefening van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze oefening niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de oefening - die een Impuls oefening nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Impuls epifyse oefening richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere Impuls oefeningen of behandelingen de integratie van deze oefening niet kunnen verstoren, omdat andere Impuls oefeningen of behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze oefening dus ook vlak voor of vlak na een andere Impuls oefening of behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Impuls oefening - waarin je door de ontwikkelingen van de Impuls oefening gaat.
De resultaten van Impuls oefeningen kunnen direct na de ontvangst van de impuls van de Impuls oefening voelbaar worden.
 
De uitwerkingstijd van de Impuls epifyse oefening is 3 maanden.

Uitwerking van de oefening

Impuls oefeningen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Impuls oefening ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Impuls oefening jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Impuls oefening ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen.

Daarnaast wordt de impuls van de betreffende Impuls oefening blijvend en continu aan jou gegeven.

Aanvragen

Je kunt de Impuls epifyse oefening aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.

Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De Impuls epifyse oefening kost € 80,-