Intensiteit Verbinding

De Intensiteit Verbinding verhoogt de intensiteit van de werking van die specifieke Verbinding(en) die je op dat moment het meest nodig hebt.

Als je een Verbinding ontvangt, dan ervaar je de werking daarvan meestal heel duidelijk.
In de loop van de tijd vervaagt het specifieke bewuste gevoel dat de Verbinding je geeft.
Het specifieke gevoel bedt zich dan als het ware in, in de dagelijkse stroom van gevoelens en gedachten.

Gebeurt er dan iets waarbij je de specifieke werking van bepaalde Verbindingen goed kunt gebruiken, dan haalt de Intensiteit Verbinding die Verbindingen die je op dat moment het meest nodig hebt, naar voren door de intensiteit van de werking van die specifieke Verbinding(en) te verhogen.

De Intensiteit Verbinding helpt je dus om op de meest adequate manier in te spelen op gebeurtenissen in jouw leven die om een reactie van jou vragen.

De Intensiteit Verbinding helpt je ook om aandacht te besteden aan datgene wat op dat moment belangrijk voor jouw systeem is, wat voor jouw systeem prioriteit heeft.
De Intensiteit Verbinding helpt je zo om meer in overeenstemming te leven met jouw systeem en dat komt jouw gezondheid ten goede.

Werkt aanvullend op de Verbindingen Coördinator

De Intensiteit Verbinding werkt aanvullend op de werking van de Verbindingen Coördinator.

De Verbindingen Coördinator zorgt voor de juiste onderlinge balans van de werking van jouw Verbindingen, plaatst jouw Verbindingen als het ware in de juiste compositie voor de dagelijkse gang van zaken in jouw leven.

De Intensiteit Verbinding speelt in op het moment, met andere woorden op jouw beleving en ervaring van de werkelijkheid en geeft daarmee dynamiek aan de Verbindingen die je al ontvangen hebt.

De Verbindingen Coördinator speelt in op de dagelijkse gang van zaken en zorgt daarbij voor de juiste onderlinge balans van de werking van jouw Verbindingen binnen jouw systeem.
De Verbindingen coördinator is daarmee op de lange termijn gericht.

De Intensiteit Verbinding speelt in op wat er in het hier en nu plaatsvindt en helpt je met de meest adequate reactie daarop. De Intensiteit Verbinding doet dat door de werking van de Verbindingen die je op dat moment het meest nodig hebt, tijdelijk te intensiveren.

De Verbindingen Coördinator en de Intensiteit Verbinding zijn dus als het ware twee samenwerkende dirigenten van het orkest in jou dat gevormd wordt door de Verbindingen, die je in de loop van de tijd ontvangen hebt.
Beide dirigenten hebben daarbij een specifieke rol en worden op verschillende momenten ingezet.

Voor wie?

Voor iedereen die meer in harmonie wil leven met zijn of haar eigen systeem en zo goed mogelijk wil reageren op datgene wat er in jouw omgeving plaatsvindt.

Aanvullende Verbinding

De Verbindingen Coördinator werkt specifiek aanvullend op de Intensiteit Verbinding.

Aanvullende behandeling

Deze Verbinding werkt ondersteunend voor en aanvullend op de werking van alle door jou ontvangen behandelingen van het Wholism Project.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Intensiteit Verbinding voor een bedrijf

De Intensiteit Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Intensiteit Verbinding bevordert bij werknemers een juiste en adequate reactie op:

  • de dagelijkse stroom van gebeurtenissen

en

  • de steeds wisselende omstandigheden in de markt waarop het bedrijf zich richt. Dit werkt ondersteunend op het proces om de meest aangewezen marketing strategie te bepalen.


Let op: De Intensiteit Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Intensiteit Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Intensiteit Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Intensiteit Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Intensiteit Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Intensiteit Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Intensiteit Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingenveld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer


Ervaringen


Erg blij met de Intensiteit Verbinding

‘Ik wilde jullie laten weten dat ik erg blij met de Intensiteit Verbinding.
Voor mij is het een hele gebruiksvriendelijke Verbinding die mij op een lichte, bijna meanderende manier door het leven laat gaan.

Hij wijst me op een zachte maar voor mij duidelijke manier waar ik in mijn dagelijkse leven wat meer aandacht aan mag besteden of waar ik iets in tekort kom.
Hij heeft me o.a meer humor in mijn leven gebracht.’


Eigenlijk heb ik hier al altijd naar verlangt

‘Ik word letterlijk geleid naar dat wat op dit ogenblik belangrijk voor me is/wat ik op dit moment te doen heb: wenen, actie, ontspanning …
Het dringt zich gewoon op, wat er nu in mij/mijn leven aan de orde is en meestal begint het met: ‘voel maar wat er nu te voelen is’.

Eigenlijk heb ik hier al altijd naar verlangt … iets dat me helpt om te doen wat ik nu moet doen.
Het geeft me meer rust: het zal me wel getoond worden wat ik te doen heb.’
Ria V, Wiekevorst, België