Integratie behandeling

Het doel van de Integratie behandeling is om delen van jou die afgesplitst zijn, opnieuw te integreren. Diepe trauma’s kunnen, om ze niet te hoeven voelen, tot zo’n sterke ontkenning leiden dat zij zich samen met een deel van jou afsplitsen.

Dit kan op geestelijk of op lichamelijk niveau gebeuren. Op geestelijk niveau kan dit zich kenbaar maken als een klopgeest of iets dergelijks en op lichamelijk niveau in autonome processen zoals kanker.

Klopgeest, plaaggeest of manipulator

Zo’n afgesplitst deel van jou kan zich op allerlei manieren kenbaar maken. Dit kan op een heel irritante manier gebeuren, maar daarachter zit een verlangen om weer geïntegreerd te worden. Het kan zich bijvoorbeeld gedragen als een manipulator, een plaaggeest of een klopgeest.

Het voelt dan, alsof deze uitingen en verschijnselen niet van jou afkomstig zijn.
Omdat het een afgesplitst en getraumatiseerd deel van jou betreft, heeft het geen andere mogelijkheid om zich kenbaar te maken dan op deze manier jouw aandacht te trekken.

Door deze delen van jou opnieuw te integreren en te omarmen, voel je je completer en in dieper contact met jezelf. De nare verschijnselen zullen hierdoor verdwijnen.

Autonome processen in het lichaam

Kanker is een autonoom proces in het lichaam waarbij de kankercellen niet meer onder het centrale bestuur staan van het lichaam.
Het zijn cellen die een eigen leven zijn gaan leiden en in zoverre is het ook een afgesplitst deel. Uiteindelijk zit achter dit lichamelijke proces een geestelijk  trauma dat zich afgesplitst heeft, zodat je het niet hoeft te voelen.

Het is het beste eerst de geestelijke achtergrond van de kanker te laten behandelen door bijvoorbeeld een of meerdere Transmutatie Channelingen en daarna de Integratie behandeling te ontvangen.

Drie niveaus

De Integratie behandeling kun je op drie niveaus ontvangen, het eenheidsniveau, het wezensniveau of het zielenniveau.

Je ontvangt de Integratie behandeling op het niveau waar jouw integratieprobleem oorspronkelijk is ontstaan:

  • Als jouw integratieprobleem op eenheidsniveau is ontstaan, manifesteert ditzelfde probleem zich ook op wezensniveau en op zielsniveau. Door het probleem op eenheidsniveau op te lossen, lost het zich ook op wezens- en zielsniveau op.
  • Als jouw probleem op wezensniveau is ontstaan, manifesteert het zich ook op zielsniveau. De Integratie behandeling op wezensniveau, lost jouw probleem dan op beide niveaus op.
  • Als jouw integratieprobleem op zielenniveau is ontstaan, dan heb je dit probleem alleen op zielsniveau.


Omdat op elk niveau maximaal één integratieprobleem kan ontstaan, heb je in theorie maximaal drie Integratie behandelingen nodig. Als er meer dan één behandeling nodig is, is dat een uitzonderingsgeval.

In de praktijk blijkt dat deze behandeling vrijwel altijd alleen op het eenheidsniveau gegeven moet worden en dat het probleem zelden tot nooit op het wezens- of zielenniveau is ontstaan. 
Mocht de behandeling op een ander niveau dan het eenheidsniveau plaats moeten vinden dan laten we je dat van te voren weten.

Meer informatie over deze niveaus vind je in het artikel ‘Zes creatieniveaus’.

Volgorde

Als je een integratie probleem op een of meerdere van deze niveaus hebt, is het het beste om de Integratie behandeling te ontvangen nadat de integratietijd van de ontwikkelingsbehandeling op dat niveau voorbij is.

Voorzover van toepassing is de beste volgorde dus:

Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling Integratie behandeling op zielenniveau
Goddelijke Wezensheling Integratie behandeling op wezensniveau
Goddelijke Verbindingsimpuls     Integratie behandeling op eenheidsniveau


Ook is het mogelijk de Integratie behandeling te ontvangen zonder een voorafgaande ontwikkelingsbehandeling ontvangen te hebben.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Integratie behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De Integratie behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.


Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. Zij  werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 

De uitwerkingstijd van de Integratie behandeling is zes maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl
Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

€ 60,- per niveau